Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Fiecare casă își are propriile reguli, prin urmare vă invităm să cititi mai jos regulile și condițiile de utilizare a site-ului www.timmo.ro înainte de plasarea unei comenziPentru început este bine să știti că toate informațiile și pozele prezentate în acest site sunt proprietatea intelectuală exclusivă a companiei S.C. PANTOFI BEBE S.R.L.-D cu sediul în Mrenești, nr. 150, jud. Vâlcea, CUI 35290756, număr Reg. Com. J38/718/2015Modificări de continut


Însuși prezetul este dinamic și suntem în continuă mișcare, mai ales in mediul online ne rezervam dreptul de a modifica în orice moment conținutul informatiilor din prezentul website, incluzând regulile și condițiile de utilizare a acestuia fără a fi necesară informarea prealabilă a vizitatorilor și a clientilor, pe care îi vom denumi în continuare clienți. Clienții vor avea întotdeauna acces la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor și le pot consulta în orice moment.

Clientul ne poate notifica în scris ( info@timmo.ro) faptul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, cu excepția situatiilor când produsul a fost executat la comandă!

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare


În utilizarea serviciului sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

Proprietatea intelectuală


Timmo deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupa mărcii, informațiilor, tehnologiilor, produselor, proceselor de fabricare și a datelor prezentate prin intermediul prezentului website.
Timmo vă dă posibilitatea să utilizați conținutul de aici numai pentru uz personal și privat în procesul de învațare, evaluare sau achiziționare a produselor Timo. Cu excepția cazurilor în care se menționează în mod expres, nu se acordă nicio altă permisiune de a imprima, copia, reproduce, distribui, transmite, încărca, descărca, stoca, afișa în public, modifica sau modifica conținutul de pe acest site. Orice utilizare neautorizată a oricăror materiale conținute pe acest site poate încălca legile privind drepturile de autor, legile privind mărcile comerciale, legile privind confidențialitatea și publicitatea și regulamentele și statutele privind comunicările. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cele permise în mod expres, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără permisiunea prealabilă scrisă a Timmo, este strict interzisă. Orice copie făcută de dvs., așa cum este permisă aici, trebuie să păstreze toate notificările privind drepturile de autor și mărcile comerciale, inclusiv orice alte observații de proprietate, conținute în materiale. Utilizarea acestor materiale pe orice alt site web sau în orice mediu de computere în rețea este interzisă.

Legislatia


Orice dispută care decurge din aceste condiții și sau altă situație cu partenerii și clientii Timmo va fi remediată pe cale amiabilă iar dacă acest lucru nu va fi posibil se va soluționa de către instanțele competente de pe teritoriul României. Toate raporturile comerciale dintre părti realizate prin intermediul prezentului sunt realizate sub Legea nr. 121 din 4 mai 2006 pentru modificarea și completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic

Politica de confidentialitate si secutitate


Timmo vă asigură că tratează cu seriozitate secutitatea și confidențialitatea datelor transmise, informațiile dumneavoastră personale fiind gestionate în mod responsabil exclusiv în scopul procesării comenzilor. Timmo nu transferă sau vinde baza de date cu informatiile dvs. personale. Dorim ca experiența achizitiei online prin intemediul site-ului nostru să fie una placută, facilă și comodă dar mai ales sigură - motiv pentru care ne angajăm să păstram informatiile dvs. în servere criptate, sigure.

Culorile


Am depus toate eforturile pentru a reda cât mai exact posibil culorile produselor noastre. Cu toate acestea, datorită setarilor individuale, culorile pe care le vedeți depind excluisv de monitorul dvs., astfel încât nu putem garanta că monitorul dvs. va afișa cu acuratețe maximă fiecare culoare.

Tranzactiile websiteului


Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiintat în acest sens. Pentru erorile de sistem care pot influenta stocul sau pretul articolelor nu ne asumăm responsabiliatea. În cazul în care observați erori de sistem, vă rugăm să ne contactați pentru a putea remedia problemele în cel mai scurt timp posibil.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasati către noi. Putem limita sau anula cantitățile cumpărate pe persoană, pe comandă, indiferent dacă respectiva comandă a fost sau nu confirmată, din orice motiv sau fără vreun motiv. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anularea unei comenzi, vom încerca să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numarul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate în mod fraudulos sau de către distribuitori sau revânzători. Dacă metoda dvs. de plată a fost deja debitată pentru o comanda ulterior anulată, Timmo va procesa stornarea. Ne rezervăm dreptul de a colecta plata în momentul receptiei comenzi, deoarece toată încalțămintea este realizată pe comandă. Vom face toate eforturile pentru a produce si a expedia pantofii în termen de maxim 10 zile lucratoare și vom contacta clientul dacă din anumite motive vom depăși acest timp. Dacă, din orice motiv, comanda este anulată mai târziu, Timmo va efectua o stornare.

Comentarii și informatii prezentate


Orice informatie, imagine prezentată sau postată pe website și / sau furnizată către Timmo pe mediile de socializare inclusiv, fără a ne limita la, comentarii, feedback, sugestii, recenzii, idei și întrebări (denumite colectiv, "Comentarii") este și va fi tratată ca neconfidențială și neproprietara; toate comentariile vor deveni automat proprietatea exclusiva a Timmo și Timmo va avea dreptul de a a folosi informatia prin orice mijloace și în orice alt mod, fără drepturi de autor, pe plan mondial, perpetuu, irevocabil și transferabil.Consumatorul are dreptul să notifice în scris, prin email la info@timmo.ro comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, conform OUG34/2014.


Toate cererile de retur se consideră complete după competarea formularului de retur unde este necesar să specificați dacă doriti să schimbați produsul sa se doreste returnarea produsului cu rambursarea contravalorii acestuia- situatie în care trebuie sa ne transmiteti un cont IBAN valid  si numele complet al titularului comenzii/ contului și in mod evidnet sa expediatiprodusul catre noi.


Transportul produsului returnat:

Transportul produsului returnat va face exclusiv prin curier iar costurile directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului

Adresa la care veti expedia produslui esteș

SC PANTOFI BEBE SRL-D

Localitate Mrenesti, nr. 150

jud. Valcea tel 0760301040.

Nu acceptam retuturi prin postă și nici colete de retur cu plata transportului sau a produsului ramburs.


Schimbarea produsului returnat 

Clientul are dreptul să solicite înlocuirea unui produs nou cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o mărime diferită, în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului. În cazul indisponibilității mărimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca și produsul initial sau cu plata diferenței de pret de către client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/primite cu mai mult de 30 zile calendaristice de la data achizitiei/primirii acestora. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client.


Rambursarea contravalorii produselor 

Rabursarea se va face în cel mult 14 de zile de la data recepționării produsului returnat. În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor, din preţul de restituit se vor reţine de către companie şi aceste costuri (costurile de transport ale livrării posta/ standard/ ramburs in functie de modaLitatea de transport de care a beneficiat)


Produsele nu vor putea fi returnate/ înlocuite în urmatoarele cazuri:

1.produsele au fost executate la comandă, după specificațiile consumatorului sau în cazul unor produse distinct personalizate.

2.nu se află in ambalajul original intact, cu eticheta intactă. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;

3.prezintă semne de folosire*, uzură, spălare sau lipsesc accesorii.

4.au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;

5.nu prezintă documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;

Nota: Atragem atantia asupra fapului ca pantofii tip mers descult cusuti la exterior nu au întarituri astfel ca aceștia se se formează pe piciorul copilului dupa prima purtare. Astfel, recomandăm ca proba sa se faca cu atentie, in spatiu interior,  pentru ca orice semn se uzura format (in special aceasta se poae forma la calcai) al produsului original, nou face imposibila restituirea acestuia.Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientului, NU se returneaza.De aceea este foarte important sa efectuezi o masuratoare corecta a piciorului  atunci cand plasezi comanda.