sandalute-Particule-de fericire

Sandale mers desculț Deluxe-Particule de Fericire

145,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs negru cu imprimeu
Materiale Folosite -Piele naturală premium la exterior -Căptușelă din pielede capra fara crom la interior -Decupatii largi pentru o aerisire optimă a piciorului -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată 0-5 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Colecția de săndăluțe  DeLuxe Timmo  - se realizează exclusiv la comandă și se diferențiază de colecția standard atât prin model dar și prin faptul că pielea este dublată de cea mai fină si placută captușeală pe care o folosim, din piele de capră,  bej roze, tăbăcită vegetal chiar în Romania.

Particule de Fericire este  un model care  te binedispune instant și este creat pentru purtat deopotrivă zi de zi dar și la evenimente.

Modelul încaltă și cele mai pufoase picioruse, însa,dacă aveți un copil cu picior subtire, vă recomandam ca înainte de plasarea comenzii,  să ne apleați penntru a va transmite  detalii suplimentare cu privire la măsurători pentru ca perechea să-i vină perfect.

Recomandarea medicilor

Săndăluțele mers descult completează colecția barefoot- recomandată de medicii ortopezi la nivel mondial pentru că susțin dezvoltarea naturală a mersului si piciorului! 

De la primii pasi

Sunt destinate în special primilor pași însă le recomandam a fi purtate până la vârste cât mai înaintate pentru a menține cat mai mult senzația de lejeritate și confort.  Decupațiile generoase permit o aerisire optimă a piciorului chiar și în zilele cele mai călduroase, protejând însâ degetele copilului.

Materiale naturale

Realizate din piele premium întoarsă și dublate cu o căptușeala fină din piele de capră moale, extrem de placută la atingere  pentru o senzație excelentă a piciorului, săndăluțele respectă în totalitate sistemul mers desculț având o talpă mai lată decât a pantofilor tradiționali creând astfel un spațiu generos la interior, fiind astfel, ideale pentru picioruțele pufoase.

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

În procesul de tăbăcire căptușelii nu au fost folosite absolut deloc  substanțe chimice aceasta fiind tratata vegetal de aici si nuanta rozalie.

Săndăluțele nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină la interior, burete de 3,5 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 3 mm.

 Atenție datorită  tipului pielii cu  imprimeu o pereche  poate prezenta asimetrii. Acesta nu este un defect ci va conferi unicitate fiecărei perechi. 


Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin). Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor. Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! Atenție, pantofii mers desculț fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Sfatul producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.


Termem de livrare și personalizare

Termenul de livrare pentru acest model poate varia între 4 si 10 zile lucrătoare.

Elementul de noutate pentru colecția de vară constă în introducerea posibilitătii personalizării fiecărui model pentru o taxă suplimentară de numai 25 lei. Aceasta taxă poate crește dacă se doresc noi dezvoltări de aplicații.


Culori si Materiale
Culoare Produs negru cu imprimeu
Materiale Folosite -Piele naturală premium la exterior -Căptușelă din pielede capra fara crom la interior -Decupatii largi pentru o aerisire optimă a piciorului -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată 0-5 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie