Dreptul de  retragere 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris, prin email la [email protected] comerciantului că renunţă la produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, conform OUG34/2014 cu  respectarea politicii de retur de mai jos.

Returnarea produselor

Toate cererile de retur se proceseaza online din contul clientului unde nu trebuie decat sa selectati produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati si clik pe butonul rambursare. Dacă plata initială a fost realizată ramburs este necesar ca in nota sa ne transmiteti un cont IBAN valid  si numele complet al titularului acestuia.

Produsele nu vor putea fi returnate/ înlocuite în urmatoarele cazuri:

1.produsele au fost executate la comandă, după specificațiile consumatorului sau în cazul unor produse distinct personalizate.

2.nu se află in ambalajul original intact, cu eticheta intactă. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc; Produsul poate fi returnat numai  in ambalajul original intact . In vedere cresterii gradului de sustenabilitate ambalejele originale (cutiile) sunt reutilizaet. În cazul în care ambalajul original al produsului are AWB-ul sau alte documente lipite pe cutie, costul acestuia va fi reținut din valoarea totală a produsului comandat.

3.prezintă semne de folosire, uzură, spălare sau lipsesc accesorii.

4.au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;

5. nu aveți documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul www.timmo.ro sau bonul fiscal în cazul achizițiilor din cadrul exenimentelor cu expunere;

Nota: Atragem atenția asupra fapului ca pantofii tip mers descult cusuti la exterior nu au întarituri astfel ca aceștia se se formează pe piciorul copilului după prima purtare. Astfel, recomandăm ca proba sa se faca cu atentie, in spatiu interior, cu sosetă, pentru ca orice semn se uzura format (in special aceasta se pote forma la calcai) al produsului original, nou face imposibilă restituirea acestuia.

Transportul produsului returnat:

Transportul produsului returnat se va face exclusiv prin curier iar costurile directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului

La primirea solicitarii de retur Timmo va solicita companiei de curierat ridicarea coletului de la adresa de livrare, daca nu se specifica altfel in solicitare.

Dacă veti opta pentru expeditia coletului prin propriul curier, acesta se va livra direct in atelier, pe adresa

SC PANTOFI BEBE SRL

Localitate Mrenesti, Str. Principala nr. 199

jud. Valcea 

Tel 0760301040.

Nu acceptam retuturi prin postă și nici colete de retur cu plata transportului sau a produsului ramburs.

Rambursarea contravalorii produselor 

Rambursarea se va face în cel mult 14 de zile de la data recepționării produsului returnat prin curier. În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor, din preţul de restituit se vor reţine de către companie şi aceste costuri (costurile de transport ale livrării standard/ ramburs in functie de modalitatea de transport de care a beneficiat).

Schimbarea produsului primit

Clientul are dreptul să solicite înlocuirea unui produs nou cu un altul în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului cu mentiunea ca produsul pe care doreste sa-l schimbe este intact in ambalajul original.

Solicitarea de chimb se trabnsmite pe e-mail catre [email protected]

În cazul indisponibilității mărimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi preț ca și produsul initțal sau cu plata diferenței de pret de către client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/primite cu mai mult de 30 zile calendaristice de la data achizitiei/primirii acestora.

Pentru a consolida o relație pe termen lung și pentru că întelegem cât de dificil poate fi să măsori corect copilul în continuă mișcare, Timmo va suporta partial cheltuielile aferente primului schimb solicitat de fiecare client sub condiția ca schimbarea sa fie solicitată numai la nivel de mărime și nu  la nivel de model  (în acestă situatie costurile de transport cad exclusiv in sarcina clientului si vor fi de 30 lei pentru ambele transporturi fiind necesara returnarea produsului primit initial pentru a fi expediat noul produs ). Facilitatea achitării costurilor de transport retur de către Timmo, se aplică o singura data, pentru schimburile solicitate produselor care sunt achizitionate la pret de listă și nu se aplică produselor deja discountate- considerandu-se faptul că, clientul, a primit deja o fidelizare prin prețul discountat. Dacă comanda este livrată în afara zonei de acoperire a curierului, clientul va suporta diferența de plată.

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comandă, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile (masura, coloristica, model) clientului, NU se returnează/schimbă. De aceea, este foarte important sa efectuezi o măsuratoare corectă a piciorului  atunci cand plasezi comanda.