Timmo vă asigură că tratează cu seriozitate securitatea și confidențialitatea datelor transmise, informațiile dumneavoastră personale fiind gestionate în mod responsabil exclusiv în scopul procesării comenzilor. Timmo nu transferă sau vinde baza de date cu informatiile dvs. personale. Dorim ca experiența achizitiei online prin intemediul site-ului nostru să fie una placută, facilă și comodă dar mai ales sigură.
Ce informații colectăm: nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon, adresa facturare, adresa livrare, IP, numele companiei (dacă este aplicabil) inclusiv cod unic de inregistrare, nr. de inregistrare în Registrul Comertului.

Utilizăm datele dvs. pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs.

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice și organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.


Utilizatorii site-ului www.timmo.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:
    o dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
    o dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
    o dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
    o dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
    o dreptul de a primi datele într-un format portabil;
    o dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
    o dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
    o dreptul de a apela către o autoritate de supravegher