pantofi-bebe-sport-smart-flex-purple-fun

Taxa Personalizare Pantofi Sport Smart Flex

24,99 RON

Specificaţii

Materiale Folosite Piele premium import Italia - căptuseală piele de capră - talpă cauciuc natural
Vârsta recomandată 2-5 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Pantofii potriviți sunt întotdeauna o alegere între confort și rezistență?
Nu este nevoie de nicio alegere!
Am decis să avem o continuare rezistentă a gamei mers desculț cu gama smart flex Timmo pentru a oferi soluția durabilă și confortabilă pentru pantofii preferați ai copilului tău! Gama smart flex răspunde necesităților de crestere a acestuia dar și nevoii de mobilitate și rezistență, aducând totodată o stilizare a designului.

Adidasul este gândit de o mămică astfel încât descălțatul și încalțatul să se poată realiza ușor când suntem grăbiti

Dar, în același timp, să reușim prin șireturile anexate să fixăm pantoful în functie de grosimea piciorului copilului și să ajutăm copilul să-și dezvolte motricitatea fină, lasându-l să experimenteze legarea șireturilor (un bun articol care explică legatura dintre motricitatea fină și adidasul nostru îl găsiti aici.
Adidasii sunt realizați cu aceeași atenție la calitatea materialelor din piele naturală 100% proveniență Italia - căptușeală premium fină din piele de capră la interior - burete pe talpă pentru senzația de confort echipați cu talpă gradul 1 de flexibilitate, prima recomandată după pantofii mers desculț.

Adidasii smart flex sunt răspunsul nostru la etapa 2 de dezvoltare a mersului

Atunci când cel mic a depășit etapa primilor pasi și are nevoie de o încălțăminte mai rezistentă la cățărat, motoare, mopede, pentru că orice mamică înțelege că prima frână este cu vârful pantofului!
Talpa îngaloșată (cu borduri laterale) oferă protecție maximă pentru lovituri și este totodată suficient de lată pentru a oferi o senzație de lejeritate piciorului putând fi încălțați de către copii cu piciorare pufoase!
Acest produs este disponibil în varianta de linie în combinatia prezentată mai sus insă poate fi realizat la cerere în orice alternativă de culori! Verifică paletarul aici! Pentru sezonul rece recomandăm continuitate cu ghetutele smart flex!

Produsul este disponibil în măsuri cuprinse între 20 și 27!

Vă rugăm verificați corespondența între măsura și centimetri interiori de care aveti nevoie luand în calcul marja extra de 0,5 cm în plus față de lungimea tălpii copilului!

Culori si Materiale
Materiale Folosite Piele premium import Italia - căptuseală piele de capră - talpă cauciuc natural
Vârsta recomandată 2-5 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie