pantofi-barefoot-Airy-Perfect Fit

Pantofi Barefoot Perfect Fit In&Out Star- Editie Limitata

139,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs turqoise, galben
Materiale Folosite -Piele naturală premium la exterior -Căptușeală piele naturală fără crom -Decupatii usoare pentru flexibilitate maxim[ -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată 0-8 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Barefoot Airy Fit  In & out este noua colectie de pantofi lansată de Timmo ca urmare a succesuluia gamei de săndaluțe Airy și îmbină toată experiența noastră de pâna acum,feebackurile pe modelul traditional barefoot dar si principalele noastre provocări astfel

Recomandarea medicilor

 Airy Fit completează colecția pantofilor barefoot- recomandati de medicii ortopezi la nivel mondial pentru că susțin dezvoltarea naturală a mersului si piciorului. Insasi denumirea colectiei vine de la Airy- decupaj usor, Fit- o aranjare perfecta chiar si pe gleznele subtiri. 

De la primii pasi

Sunt destinate în special primilor pași însă le recomandam a fi purtate până la vârste cât mai înaintate pentru a menține cat mai mult senzația de lejeritate și confort.

Materiale naturale, Talpă ultraflexibilă

Realizate din piele premium Italia si Germania și dublate integral cu o căptușeala fină din piele naturală tăbăcită făra crom, pentru o senzație excelentă a piciorului,pantofii airy fit respectă în totalitate sistemul mers desculț având o talpă mai lată decât a pantofilor tradiționali creând astfel un spațiu generos la interior ideale pentru picioruțele pufoase.

Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

În procesul de tăbăcire căptușelii nu a fost utilizat crom. Aceasta are variatii de nuanțe de alb- crem- roze- bej în funcție de model.

Pantofii Airy Fit  nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină tăbacita fără crom la interior , burete de 2 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 2-3 mm ( pentru măsurile  până la 20 se folosete talpa de cauciuc de 2 mm iar începând cu măsura 21 se utilizează talpă de cauciuc de 3 mm).


Potrivite chiar si pentru picioruțe mai înguste și glezne subțiri

Noul design modelul Barefoot airy Fit  se potriveste mai bine copiilor cu piciorute mai inguste- modelul fiind prevazut cu un guleras fin de burete in spate- ceea ce face ca ele sa imbrace perfect chiar si gleznele subtiri

Termen de livrare și modalitate de personalizare

Atenție acest model are un termen de livrare de minim 6 zile lucrătoare de la data comenzii.

Personalizarea fiecărui model pentru o taxă suplimentară de numai 25 lei se poate face  cu maxim 2 culori per produs și alegerea  unei aplicații dintre cele existente. Aceasta taxă poate crește dacă se doresc noi dezvoltări de aplicații. Termenul de livrare pentru produsele personalizate creste pana la 12 zile lucrătoare.


Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin). Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor. Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! Atenție, pantofii mers desculț fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Am încercat să redăm cât mai clar imaginea produselor folosind serviciile unui fotograf profesionist însă, in functie de dispozitiv, culorile pot diferi de realitate.

Culori si Materiale
Culoare Produs turqoise, galben
Materiale Folosite -Piele naturală premium la exterior -Căptușeală piele naturală fără crom -Decupatii usoare pentru flexibilitate maxim[ -Talpă exterioară din cauciuc flexibil, anti-derapantă -Cântăresc numai 90 gr. (măsura 12,5 cm int)
Vârsta recomandată 0-8 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie