săndăluțe-grădiniță-Nude

Pantofi gradiniță Pemium Nude- Editie linitată

120,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs crem-nude
Materiale Folosite Piele Nappa la exterior - Captusela de piele fra crom la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic cauciuc 2 mm
Vârsta recomandată 0-6 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Săndăluțele de grădiniță au caracteristic talpa ultraflexibiliă, realizată din piele cauciuc natural de 2 mm  și sunt ideale  a fi purtați acasă, la grădiniță, în vizite, a locurile de joacă si,ocazional, la exterior.

Realizate pe formatul de talpa Airy, sandalutele sunt perefct adaptate si pentru copii cu piciorute mi subțiri și, în plus față de pantofiorii clasici de grădi, acestea au căptuseala premium făra crom.
Gama de gradinițăcare oferă senzația completă și reală de mers desculț dar protejează piciorusele celor mici de suprafetele reci, alunecoase sau de microbi! 


Pantofii sunt realizați din piele nappa la exterior

Caracteristic acesteia fiind rezistenta la umezeală si murdarire, căptușeală premium fără crom, iar talpa este formată din 4 straturi: căptușeală interior, burete de2mm, strat de piele și talpă aplicată de cauciuc de 2 mm (culoarea acesteia poate diferi față de culorile prezentate în poze), oferind astfel protectie cât mai mare față de solul rece. 

De ce sunt acești pantofi speciali?

Ceea ce au caracteristic acești pantofiori minunați este talpa extrem de flexibila si antiderapanta - practic lăsandu-le celor mici libertate completă în mișcări.

Important!

Această încălțăminte poate fi purtată ocazional și la exteriorși este foarte indicată în etapa de acomodare cu mersul - respectiv în perioada 8-12 luni, în funcție de dezvoltarea individuală a fiecăruia.

Culori si Materiale
Culoare Produs crem-nude
Materiale Folosite Piele Nappa la exterior - Captusela de piele fra crom la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic cauciuc 2 mm
Vârsta recomandată 0-6 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie