Pantofi de interior Start walking Twinkle

Prețul inițial a fost: 113,00lei.Prețul curent este: 99,00lei.

Proiectati pentru o flexibilitate totală pielea nappa fiind foarte moale și blândă cu picioarele delicate, oferindu-le purtătorilor o senzație completă de mers desculț, pantofii de interior sunt o o alegere excelentă de la etapa premergatoare mersului până la aventuri acasă pentru copii. Bareta asigură o potrivire sigură și confortabilă și oferă copiilor independența încălțării încă de la vârste mici.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Pantofii de interior au fost proiectați pentru copiii care învață să meargă. Această etapă importantă are nevoie de pantoful perfect. Având aplicații cu figurine amuzante, culori și modele care să încânte mintea tânără, pantofii de interior iau perfect forma piciorușelor pufoase, neavând nicio întăritură, imitând cu atenție mișcarea copiilor, în timp ce învață să facă primii pași. Talpă în 3 straturi cu piele de protectie, velur, rezistentă la alunecare și moale cu pielea bebelușilor, oferă flexibilitate totală, astfel încât, picioarele în creștere, se pot dezvolta în mod natural.

Potriviti atât pentru utilizarea la interior cât și pe sol uscat, în aer liber. Coloristica tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat.

Talpa tradițională din piele de căprioară este flexibilă și moale, potrivită atât pentru utilizarea la interioar cât și în aer liber, pe sol uscat.

Pielea de protecție folosită la talpa exterioară ste durabilă și antiderapantă însă în timp, poate deveni netedă.

Nu vă faceți griji, puteți oricând să restaurați proprietățile antiderapțe ale tălpilor, frecând ușor talpa cu o perie de sârmă!

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi
MARIME LUNGIME( CM INTERIOR)
17 11,5 cm
18 12 cm
19 12,5 cm
20 13 cm
21 13,5 cm
22 14 cm
23 14,5 cm
24 15 cm
25 15,5 cm
26 16,2 cm
27 16,7 cm
28 17,3 cm
29 17,97 cm
30 18,63 cm
31 19,3 cm
32 19,96 cm
33 20,63 cm
34 21,30 cm
35 22 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,2 kg
Marime

,

Sex

,

Vârsta

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.