Sandale Barefoot Kids Toes Joy

253,00lei

  • Piele naturală premium, fără întărituri
  • Căptușeală  piele naturală, tratată vegetal fără crom
  • Branț din piele tăbăcită vegetal, fără crom cu proprietăti de absorbție a umidității și antialunecare
  • Talpă din cauciuc natural 100% ecologic flexibil de 3,5 mm
  • burete în zona din spate pentru în confort sporit
  • Ajustare facilă cu velcro atât la bareta din față cât și cea din spate
Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 6 - 9 zile lucratoare
SKU: 372--1 Categorii: , ,
Tabel Mărimi Sandale Toes Joy

MĂRIME  

   LUNGIME TOTALĂ TALPĂ (CM) 

 LĂȚIME STANDARD (CM) 

 LĂȚIME EXTRA WIDE (CM )

28

19,64

7,5

8,1

29

20,3

7,7

8,3

30

20,96

7,9

8,5

31

21,62

8,1

8,7

32

22,28

8,3

8,9

33

22,94

8,5

9,1

Sandalele Barefoot Toes Joy sunt destinate copiilor mai mari care au depășit etapa primilor pași.

Designul lor barefoot cu talpă subțire și flexibilă permite piciorului să se miște liber și natural, oferind o senzație asemănătore mersului  desculț . Colecția de sandale Timmo este concepută cu o atenție specială pentru a se potrivi natural cu formă piciorului, oferind o lățime suficientă în zona degetelor pentru o mișcare liberă, fără a restricționa  piciorul iar pentru această colecție aveți la dispoziție 2 lățimi. Va sugerăm să o alegeți pe cea mai potrivită pentru piciorul copilului.

Timmo va recomandă o toleranță de minim  1cm – ideal, pentru experții în barefoot, toleranță poate crește  spre 1,3-cm mai mare decât lungimea piciorului.

Citește cu atenție recomandările de măsurare și marja de siguranță recomandată pentru a comandă mărimea perfectă pentru ține.Poți compară și cu lungimea tălpii sandalelor actuale, în care copilul are suficient spațiu pentru a flexa piciorul. Un test rapid poate fi realizat cu copilul ridicat pe vârfuri – degetele trebuie să aibă spațiu de rulare în sanda și nu să ajungă pe jos 🙂

În alternativă talpa lată produsele vor fi realizate la comandă prin urmare  termenul de livrare poate crește cu 3-5 zile lucrătoare  iar returul și schimbul se supun unor termeni restrictivi.

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,3 kg
Marime

, , , , ,

Culoare

Închidere

bareta-scai

tip picior (latime)

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.