Sandale Barefoot Fit Fundiță

175,00lei

Lasă-ți copilul sa exploreze liber în această vară cu Sandaua Barefoot Airy Fit. Această încălțăminte ușoară este realizată din piele naturală, premium la exterior, căptușeală fără crom și o închidere simplă velcro cu aerisiri multe care favorizează respirabilitatea piciorului, talpa ultra ușoară, antiderapantă și flexibilă pentru confortul total în toiul verii. În mod cert pielea intoarsă va cuceri imediat prin moliciunea caracteristică iar simplitatea modelului Fundiță, culoarea nude și fundița discretă aplicată pe baretă îi vor da o eleganță aparte fetiței tale.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare
SKU: 69-SAND Categorii: , , ,

 Lasă-ți copilul sa exploreze liber în această vară cu Sandaua Barefoot Fit. Această încălțăminte ușoară este realizată din piele naturală, premium la exterior, căptușeală fără crom și o închidere simplă velcro cu aerisiri multe care favorizează respirabilitatea piciorului, talpa ultra ușoară, antiderapantă și flexibilă pentru confortul total în toiul verii.

Sandalele noastre sunt concepute pentru a promova dezvoltarea puternică și naturală a piciorului, permițând flexarea piciorului copilului cu fiecare pas pentru a se mișca în siguranță și cu încredere în toate aventurile verii. Talpă ultra-ușoară și flexibilă pentru mișcare liberă și conectare cu suprafata solului.

Realizate din materiale foarte ușoare și flexibile, Sandalele  FiT suportă toate activitățile pe care le fac copiii.

Concepute,pentru mișcări dinamice. Piele selectă, moale, premium, caăptușeală fără crom și deschideri largi. Materialele noastre sunt standardizate conform reglamantarilor UE.

● Închidere convenabilă cu velcro

● Talpă flexibila din cauciuc de cauciuc de 3 mm, antialunecare

● Pantof de interior / exterior

● Permite mișcarea și dezvoltarea naturală a piciorului

● Pielea naturală este colorată cu vopsea netoxică

● Poate fi purtat cu sau fără șosete

Coloristica tălpii poate diferi față de cea a
produsului prezentat.

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

26

16,2 cm

27

16,7 cm

28

17,3 cm

29

17,97 cm

30

18,63 cm

31

19,3 cm

32

19,96 cm

33

20,63 cm

34

21,30 cm

35

22 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Marime

Sex

Culoare

,

Colecții

Barefoot Fit

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.