Ghid Mărimi Smart Flex Plus Îmblănite

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ 🙂

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Măsoră cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

 

Marime Lungime latime Latime contur
36
23,44 cm
8.1 cm
8,7 cm
37
24,10 cm
8,3 cm
8,9 cm
38
24,76 cm
8,5 cm
9,1 cm
39
25,42 cm
8,7 cm
9,3 cm
40
26,08 cm
8,9 cm
9,5 cm
41
26,74 cm
9,1 cm
9,7 cm

Cognac Barefoot Smart Flex Plus Fur Boots

115.00 99.00

  • natural leather outside
  • Fully lined with genuine sheepskin in different colors and textures
  •  Flexible, lightweight, Zero-drop rubber sole, plus 3mm additional midsole material (plus sheepskin fluff) â
  • Feature replaceable sheepskin innersoles for long-term comfort.
  • Can be worn with or without socks
  • Handcrafted in the Romania  from premium, responsibly-sourced materials
  • Please allow 1–2 weeks lead time for this products, especially during peak boot season (November–December).
Ghid Mărimi Smart Flex Plus Fur
Clear
Ready for shipping in 1 - 4 working days
SKU: 327-BSF-1-2-1-1-1-1 Categories: ,

When the weather outside turns frightful, these sheepskin winter low cut boots will be certainly delightful!

We are introducing Timmo Smart Flex Plus Winter Collection  the answer to your wish to stay  ‘barefoot’, warm & cozy during cold winters!

With all the perks of barefoot shoes: maximum flexibility, optimal toe space, designed for natural feet shape, safe foot muscle development made of natural leather these winter boots for teens and adults are fully-lined with sheepskin to naturally wick away moisture for warm, dry feet. 

Smart flex plus  boots are designed for mild to moderate winter conditions with a standard width sole shape, suitable for thin and chubby ankles, will fit both high and low instep of teens and adults, perfect pair for barefoot “beginners” adepts that want to get back to comfortable shoes.

Size

, , , , ,

Color

Type

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.