Pantofi Barefoot Sport Magic Butterfly

Prețul inițial a fost: 276,00lei.Prețul curent este: 199,00lei.

Un pantof poate fi sportiv și elegant în același timp? Da, Magic Buterfly resușește performanța. Un pantof barefoot care urmărește liniile stilului sportiv, fără compromisul de a renunța la sclipirea de zână oferită de fluturele magic care invită parca la purtări zilnice. Ușor, flexibil, complet căptușit cu piele premium fără crom și extrem de ușor de fixat pe picioarele înguste cu ajutorul velcroului și al șiretului aparent este cu siguranță mixul perfect între elegant și confortabil.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Talpa flexibilă este fundamentul a tot ceea ce facem în 

atelierul Timmo. Optarea pentru o încălțăminte mers 

desculț Timmo înseamnă să permiteți piciorului să se

 miște în mod natural oferind în același timp protecția, 

sprijinul și confortul necesar! Am lansat gama de adidas

 mers desculț pentru a răspunde solicitărilor părinților de 

a avea un model de pantof mers desculț cu design casual 

sau sport care să ramână însă ultra mega flexibil!

Adidasii barefoot îmbină flexibilitatea pantofilor mers 

desculț cu rezistența la temperaturi scăzute a ghetutelor

 fiind un model de pantof închis complet pe laterale, 

ideal chiar și pentru nisip.

Modelul este realizat în 2 alternative:

Varianta sport, având un design cu șiret aparent și 

velcro, idee pornită de la materialele Montessori cu șiret 

care ajută în rafinarea motricitatii și coordonare, astfel 

șiretul poate fi utilizat de copil în procesul de învățare

dar poate fi și util pentru părinte, acesta fixându-l pe

 picior în functie de grosimea piciorului copilului.

Varianta cu barete - recomandată pentru copiii mai p

ufoși pentru o încălțare mai rapidă dar și un look mai 

casual!

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

18

12 cm

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Marime

Sex

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.