Pantofi barefoot Smart Flex Plus Platinum

Prețul inițial a fost: 455,00lei.Prețul curent este: 415,00lei.

  • Piele naturală într-o nuanță unică strălucitoare platină la exterior
  • Căptușeală piele naturală fără crom
  • Asortate cu șireturi crem în nuanța tălpii 
  • Tălpi flexibile și ușoare, cusute pentru o longevitate maximă, complet plate (zero drop).

Vă rugăm să considerați 2 săptămâni timp de execuție.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 11 - 14 zile lucratoare
SKU: 1-SSFLEX Categorii: , ,

Tabel Mărimi Barefoot Smart Flex Plus

Mărime EU Lungime

Cm

Lățime 

(talpa)

Cm

36

23,54 8,7
37 24,20

8,9

38 24,86

9,1

39 25,52

9,3

40 26,18

9.5

41 26,84

9,7

Colecția de Pantofi Barefoot Smart Flex Plus  Casual Sport este proiectată pentru iubitorii de confort, eleganță și funcționalitate în același timp. 

Sneakerșii Smart Flex Timmo sunt soluția optimă între simțul estetic, libertatea de mișcare și calitatea materialelor premium, adaptată pentru mărimile 36-41.

Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, fiecare pereche fiind confecționată din piele naturală premium. Aceasta nu doar că oferă un aspect luxos și rafinat, dar și o durabilitate impresionantă. Căptușeala din piele naturală, moale, fără crom este deja în toate colecțiile premium Timmo pentru a asigura un mediu sănătos, respirabil pentru picioarele tale.

Talpa ultraflexibilă, zero drop (fără nicio denivelare vârf călcâi-perfect plată) din gama Smart Flex Plus permite piciorului să se miște în mod natural și confortabil, oferind totodată o  senzație autentică de contact cu solul pentru a-ți îmbunătăți echilibrul și propria percepție asupra corpului ajutând la  păstrarea posturii, naturale, corecte.

Branțul realizat din burete antișoc moale și căptușeala din piele naturală, moale, fără crom este fixat, dar, a fost proiectat astfel încât să poată fi înlocuit la nevoie, în timp, ceea ce adaugă un plus de durabilitate si longevitate în purtare.

Ideali pentru copii și recomandați pentru adulții cu rist mediu până înalt și pentru cei cu picioare de lățime îngustă până la medie, oferind suport și comoditate. Ideali și pentru perioada tranziției către barefoot sau pur și simplu alegerea ta pentru pantofii comozi din garderoba ta.

Sistemul de ajustare este extrem de versatil: 

  • șireturi clasice pentru un look classic șic
  • șiret elastic și baretă pentru o încălțare și mai rapidă- ideali pentru copii.
  • Alternativa cu 2 barete- îndrăgită de copii dar si adulții care preferă să nu se aplece pentru a-și lega șireturile.
  • Pot fi asortate șireturi elastice pentru un fit rapid și confortabil. 

Recomandăm o toleranță minimă de 0,5-0,7cm pentru adulți și de 1cm pentru copii.

Dacă vrei sa personalizezi perechea într-o culoare unică adaugă în coș taxa de personalizare și mentionează în nota comenzii nuanța dorită

Mărime EU Lungime

Interioară

Cm

Lățime 

(talpa)

Cm

36

23,54 8,7
37 24,20

8,9

38

24,86

9,1

39

25,52

9,3

40 26,18

9.5

41 26,84

9,7

 

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,5 kg
Marime

, , , , ,

Colecții

Smart Flex

Culoare

rist picior (pufoșenie)

înalt (pufos), jos, mediu

tip picior (latime)

,

Sole

Închidere

șiret

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.