Pantofi Barefoot Mega Flex- Dinos

183,00lei

Confortabili, ireprosabil lucrati din cea mai moale piele și căptușeală fără crom, adaptati perfect picioruțelor pufoase.

Un Dinozaur in culorile albastru si galben.

 

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Picioarele bebelușilor se schimbă în fiecare zi și Timmo a considerat acest aspect în designul colecției Barefoot clasic pentru a ghida bebelușii în primii pași și exploatare.

Materiale naturale, moi și respirabile le oferă o libertate completă de mișcare și de a se dezvolta în mod natural. Frumoasă, practică și atât de confortabilă, colecția clasică Barefoot este favorita tuturor sezoanelor pentru exploratori și primii pasi.

Barefoot este special conceput pentru toți copiii care explorează mersul pe picioarele lor. Pe măsură ce învață să meargă, talpa din cauciuc ultra-flexibilă de cauciuc urmărește mișcarea naturală a picioarelor, în timp ce designul inovator, ușor permite copiilor să se conecteze cu pământul, ajutându-i să se echilibreze și să prindă curaj.

Fabricat dintr-o piele premium super-moale, cu spatiu larg pentru degete și picioare pufoase având un design minimalist, versatil, perfect pentru utilizare pe tot parcursul anului, acest pantof închis în față, are o baretă cu velcro reglabilă la gleznă care, permite copiilor să se încalțe și să pornească singuri în aventuri independente neîntrerupte. Tălpile din cauciuc subțire și flexibile, ușor rotunjită pentru a sprijini mobilitatea gleznei, favorizează mișcarea și dezvoltarea naturală a piciorului, iar căptușeala din piele fără crom asigură confortul și eliminarea naturală a umidității.

De la primii pași până la primele drumeții, nimic nu bate un Barefoot Clasic!

Pantofii barefoot Timmo pot fi folosiți și pe suprafețe umede însă aceștia nu sunt cusuți pe laterale, partea din față și cea din spate a pantofului nefiind complet unite, pentru a oferi o flexibilitate sporită modelului, prin urmare nu vă recomandăm să-i utilizați pentru mersul prin ploaie torențială sau bălți!

Pantoful se asează pe picior așa cum se așează papucii de casă ai adulților, usor lărguț mai ales în partea din față a degetelor pentru ca cei mici să experimenteze o senzație de ușor și comod! 

 Coloristica tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat.

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi Barefoot Clasic
MARIME LUNGIME( CM INTERIOR)
17 11,5 cm
18 12 cm
19 12,5 cm
20 13 cm
21 13,5 cm
22 14 cm
23 14,5 cm
24 15 cm
25 15,5 cm
26 16,2 cm
27 16,7 cm
28 17,3 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Marime

, , , , ,

Sex

tip picior (latime)
Vârsta

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.