Pantofi Barefoot Footshaped Navy

457,00lei

Experimentează libertatea mișcării autentice și simte conexiunea cu pământul în fiecare pas cu Pantofii Barefoot Footshaped Navy

Fabricați cu grijă din piele naturală  fara crom, acești pantofi redefinesc confortul.

Forma tălpii. inspirată de anatomia piciorului uman, ajută la alinierea corectă a corpului și o distribuție echilibrată a greutății in timpul mersului datorii tălpii flexibile, perfect plate (zero drop) din cauciuc de 3  mm.

Căptușeala interioară, realizată din piele naturala tratata vegetal, fără crom, nu doar că oferă o senzație moale și plăcută la purtare, ci și promovează un mediu sănătos pentru picioare, eliminând orice potențiale iritații sau alergii.

Cu Pantofii Barefoot Footshaped Navy , fiecare pas devine o experiență de mers si propria percepție asupra corpului  autentică și confortabilă fără a compromite  stilul sau sănătatea picioarelor tale.

Iți dorești aceasta pereche intr-o altă nuanță? adaugă in cost taxa de personalizare și mentionează-ne culoare dorită în nota comenzii

Pentru a respecta angajamentul de sustenabilitate fiecare pereche este realizată la cerere in termen de 5 zile de la comandă.

 

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 6 - 9 zile lucratoare
SKU: 2- PBFS Categorie:
Tabel Mărimi Barefoot Footshaped

Mărime

 EU

Lungime

Interior

Cm

Lățime

Interior

Cm

36

23,3

9,4

37

24

9,5

38

24,6

9,6

39

25,3

9,8

40

25,9

10

41

26,6

10,2

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,4 kg
Culoare

Marime

, , , , ,

Colecții

Barefoot Plus

Închidere

bareta-scai

rist picior (pufoșenie)

înalt (pufos), jos, mediu

tip picior (latime)

,

Sole

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.