Pantofi Barefoot Fluture

Prețul inițial a fost: 165,00lei.Prețul curent este: 138,00lei.

Pielea întoarsă extrem de moale care se mulează perfect pe picior, nuanța sa intensă și fluturașul cusut transformă perechea acesta în alternativa perfectă.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Te-ai gândit câte ore petrece copilul tău în grădiniță sau în școală?

Este confortabil, în pantofii lui toată ziua?

Timmo a lansat cu mândrie colecția de pantofi pentru grădinită și scoală considerând câteva aspecte care trebuie împărtășite cu tine ca părinte

Sănătatea întregului corp: Încălțămintea cu talpa moale și flexibilă sprijină dezvoltarea picioarelor puternice și sănătoase. Purtarea de încălțăminte tradițională (rigidă) pentru perioade lungi în copilărie poate modela efectiv oasele la forma pantofului și poate forța degetele picioarelor să se strângă, ceea ce poate duce la probleme dureroase de sănătate în viata de adult. De-a lungul timpului, orice anomalie posturală poate avea, de asemenea, un efect mai mare asupra corpului, modificând permanent postura și stilul de mers.

Propriocepția, mișcarea și confortul: încălțămintea Timmo, sigură, fără întărituri promovează echilibrul și propria percepție asupra corpului necesară pentru jocuri active, euritmie și alte învățări kinestezice. În plus, în încălțămintea cu talpă moale este confortabil ca elevii să stea cu picioarele încrucișate pe podea în timpul lecțiilor; această poziție relaxată eliberează copiii de emoții pentru a acorda atenție profesorilor și colegilor de clasă.

Pantofii pentru grădiniță și școală sunt concepuți pentru siguranța copilului tău, astfel încât copiii să poată fi activi, explora și descoperi în timp ce picioarele lor au nivelul adecvat de protecție împotriva podelelor reci, microbilor și obiectelor ascuțite.

Încălțămintea din clasă menține picioarele copiilor în siguranță și libere. Coloristica și presajul tălpii poate diferi față de cea a produsului prezentat. 

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

17

11,5 cm

18

12 cm

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

26

16,2 cm

27

16,7 cm

28

17,3 cm

29

17,97 cm

30

18,63 cm

31

19,3 cm

32

19,96 cm

33

20,63 cm

34

21,30 cm

35

22 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,3 kg
Culoare

Marime

, , , , , , ,

Sex

Vârsta

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.