Pantofi Barefoot Airy Fit Mega Flex Spring Joy

203,00lei230,00lei

Eleganță, rafinament și stil fără compromisuri! Acum le ai pe toate păstrând confortul și beneficiile unui pantof 100% barefoot.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare
SKU: 112-PEXT Categorii: , , Etichete: ,

Toți copiii au nevoie de încălțăminte care să le permită să se deplaseze liber pe măsură ce aleargă. Colecția Airy Fit este proiectată pentru a ține pasul cu cresterea copiilor permițând picioarelor să se flexeze și să se miște în mod natural, astfel încât, să dezvolte o bază puternică și sănătoasă.

Cu design flexibil, minimalist, al tălpii, cu proeminența degetului mare- spre deosebire de gama barefoot care este complet rotundă în față, pantofii Airy Fit sunt recomandați copiilor cu picioare normale până la mai înguste, gulerasul fin din burete la spate asigurând o fixare perfectă chiar și pe glezenele mai subțiri. Realizati din pielea noastră premium, căptușiți integral cu piele naturală fără crom și talpă ultraflexibilă, Airy Fit sunt optiunea cea mai sigură în stadiul transformării continue a tălpilor copiilor.

Pantofii barefoot Airy Fit sunt flexibili și ușori iar forma tălpilor este proiectată special pentru a se potrivi cu mișcarea copilului, permițându-le picioarelor să se întărească în mod natural pe măsură ce cresc și încep să exploreze. Proiectat pentru picioarele în continuă schimbare ale toddlerului tau și Airy Fit continuă colecția barefoot clasică pentru copii până la mărimea 35. Talpa exterioară este din cauciuc flexibil. În procesul de tăbăcire căptușelii nu a fost utilizat crom. Aceasta are variatii de nuanțe de alb- crem- roze- bej în funcție de model. Pantofii Airy Fit  nu au niciun fel de întăritură sau elastic, fiind specific sistemului faptul că se formează pe piciorul copilului!

Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală fină tăbacita fără crom la interior, burete de 2 mm pentru un grad ridicat de confort, branț din piele naturală și, la exterior, cauciuc antiderapant de 2-3 mm ( pentru măsurile  până la 20 se folosete talpă de cauciuc de 2 mm iar începând cu măsura 20 se utilizează talpă de cauciuc de 3 mm).

Noul design modelul Barefoot Airy Fit se potriveste chiar și pentru picioruțe mai înguste, modelul fiind prevăzut cu un guleraș fin de burete la spate ceea ce face ca ele sa imbrace perfect chiar și gleznele subțiri.

Potriviti atât pentru utilizarea la interior cât și pe sol uscat, în
aer liber. Coloristica tălpii poate diferi față de cea a
produsului prezentat.

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

18

12 cm

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

26

16,2 cm

27

16,7 cm

28

17,3 cm

29

17,97 cm

30

18,63 cm

31

19,3 cm

32

19,96 cm

33

20,63 cm

34

21,30 cm

35

22 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Culoare

Marime

, , , , , , , , , , ,

Sex

tip picior (latime)
Vârsta

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.