Ghetute Barefoot Sweet Blue

Prețul inițial a fost: 225,00lei.Prețul curent este: 179,00lei.

Căptușeală autentică fără crom si pielea moale în culori vibrante face din Sweet Velvet alegerea excelentă pentru încălțămintea de toamnă și primăvară. Pielea intoarsa suede este ideală pentru primii pasi fiind extrem de moale,se mulează perfect pe piciorul copilului protejand longevitatea pantofului de zgâriteurile aferente primilor pasi în timp ce căptușeala premium fără crom oferă un confort exceptional piciorusului.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Ghetutele barefoot de vreme rece sunt încălțămintea perfectă pentru a face tranzitia din toamnă în iarnă, în acele zile de primăvară-primăvară, când soarele apare pentru un moment și frigul revine din nou. Acest ghetute au o căptușeală autentică fără crom, ceea ce o face alegerea excelentă ca încălțăminte de toamnă și primăvară. Pentru protecție termică suplimentară puteți adăuga în coș branturile detasabile de blănita! În acest caz va recomandăm o mărime mai mare pentru ghetuțe. fost proiectați pentru copiii care învață
să meargă.

Ghetuțele barefoot permit miscarea și dezvoltarea naturală a piciorului. Realizate manual din piele naturală 100%, netratată, moale, formatul respectă recomandările medicale și principiile mersului desculț, fiind indicate de ortopezi pentru primii pași. Disponibile de la marimea 17 la 27. Talpa exterioară pentru ghetuțele de toamnă este realizată din același material cauciucat flexibil, ca și cel al pantofilor, de această dată cu o grosime de 3-4 mm alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi respectiv căptușeală la interior, branț spongios din burete antisoc și tălpic de piele un strat cu o grosime de aproximativ 1,2 cm suficient de gros pentru a crea o barieră bună și pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului! 

Este caracteristic pentru ghetuțele Timmo faptul că sunt închise complet înainte de a fi lipită talpa astfel că pot fi utilizate pe sol umed însă, fiind o încălțăminte care are cusături, nu se recomandă a fi purtată în bălti (unde doar cizmele de cauciuc fac față) cu toate că unii copii le utilizează cu succes și astfel!

Vă rugăm să considerati faptul că, deși ghetuțele noastre sunt rezistente în mod natural la umiditate, ele nu sunt 100% impermeabile și pot deveni îmbibate după ore prelungite în condiții de zăpadă. Deși Ghetuțele noastre sunt pantofi de joacă excelenți, nu sunt proiectate pentru aventuri extinse în climă severă sau umedă.

 

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi Barefoot Clasic

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

17

11,5 cm

18

12 cm

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

26

16,2 cm

27

16,7 cm

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,4 kg
Marime

Sex

,

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.