Ghetute Barefoot Smart Flex Plus Royal blue

483,00lei 409,00lei

  • Piele naturală  la exterior
  • Căptușită din piele naturalară fără crom 
  • Branțuri interioare detașabile ce pot fi înlocuite / schimbare pentru a prelungi confortul pe termen lung mai multe sezoane.
  • tălpi flexibile și ușoare, cusute pentru o longevitate maximă, complet plate (zero drop),  material suplimentar pentru talpă intermediară de 3 mm ( plus branțul interior
  • Fabricate manual în România din materiale premium, din surse  Europene, sustenabile.

Vă rugăm să considerati 1-2 săptămâni timp de livrare pentru acest produs, în special în timpul sezonului de vârf (Noiembrie-Decembrie).

Golește
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare
SKU: 400-BSF Categorii: , ,

Cu toate avantajele barefoot: flexibilitate maximă, spațiu optim pentru degete, proiectate pe forma naturală a tălpilor pentru a susține dezvoltarea în siguranță a mușchilor picioarelor, din piele naturală la exterior, ghetele Smart flex sunt căptușite în întregime cu piele naturală fără crom  care permit o respirabilitate a picioarelor tale.

Ghetele Smart flex plus au o formă de talpă cu lățime standard, potrivite atât pentru picioare cu rist jos, dar și mai înalt, perfect reglabile cu ajutorul șireturilor sau baretelor,  sunt alegerea ideală și pentru noii adepți ai încălțămintei barefoot  „începătorii” care doresc să revină la încălțămintea confortabilă.

Marime

, , , , ,

Culoare

Tip

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.