Ghete Barefoot Imblanite Smart Flex Plus Powder pink

Prețul inițial a fost: 530,00lei.Prețul curent este: 455,00lei.

  • Piele naturală  la exterior
  • Căptușită complet cu blană de oaie autentică 
  • Branțuri interioare detașabile din blană de oaie ce pot fi înlocuite / schimbare pentru a prelungi confortul pe termen lung mai multe sezoane.
  • tălpi flexibile și ușoare, cusute pentru o longevitate maximă, complet plate (zero drop),  material suplimentar pentru talpă intermediară de 3 mm ( plus branțul interior din blană)
  • Pot fi purtate cu sau fără șosete
  • Fabricate manual în România din materiale premium, din surse  Europene, sustenabile.

Vă rugăm să considerati 1-2 săptămâni timp de livrare pentru acest produs, în special în timpul sezonului de vârf (Noiembrie-Decembrie).

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare
SKU: 327-BSF-1-2-1-1-1 Categorii: ,

Colecția Timmo Smart Flex Plus-Ghete Îmblănite este răspunsul la dorința de a purta o gheată barefoot, călduroasă și confortabilă în timpul iernilor reci!

Cu toate avantajele barefoot: flexibilitate maximă, spațiu optim pentru degete, proiectate pe forma naturală a tălpilor pentru a susține dezvoltarea în siguranță a mușchilor picioarelor, din piele naturală la exterior, ghetele Smart flex sunt căptușite în întregime cu blană autentică de oaie care nu numai că încălzește picioarele dar și elimină în mod natural umezeala păstrând picioare uscate și călduroase.

Ghetele Smart flex plus sunt concepute pentru condiții de iarnă ușoare până la moderate, au o formă de talpă cu lățime standard, potrivite atât pentru picioare cu rist jos, dar și mai înalt, perfect reglabile cu ajutorul șireturilor sau baretelor,  sunt alegerea ideală și pentru noii adepți ai încălțămintei barefoot  „începătorii” care doresc să revină la încălțămintea confortabilă.

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Greutate 0,5 kg
Marime

, , , , ,

Culoare

X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.