Ghetuțe Barefoot Îmblănite Premium Mega Grip Santorini

267,00lei289,00lei

Santorini este este ghetuța de iarnă cu blană naturală premium care te va duce cu gandul la albastrulcobalt al  insulei grecești în zilele friguroase de iarnă.
Culoarea veselă în contrast cu bulinutele albe este asortată perfect cu blanița groasă bleumarin.

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 1 - 4 zile lucratoare

Recomandarea experților este ca în primul an de mers copilului să i se ofere pe perioada de iarnă ghetuțe în detrimetrul cizmelor, fiind mult mai greu pentru un începător într-ale mersului să meargă cu cizme mai înalte de gleznă! Acesta este motivul pentru care ghetutele barefoot vin și în alternativa căptușeală integrală din blanită naturală de miel, tăbăcită în Romania la cele mai înalte standarde, completând astfel gama mers desculț pentru tot parcursul anului!

Căptușeala din blană de miel oferă o izolare perfectă pentru cel mic, protecție largă pentru piciorușele copilului, astfel ghetuța este cea mai sigură alternativă pentru primii pași în zăpadă sau, în zielele geroase, purtată de către copiii care stau în sisteme de purtat sau plimbați în cărucior.

Ghetuțele sunt extrem de ușoare, cântărind aprox. 150 grame pentru măsura 12,5 cm interior, putând fi astfel utilizate și pe post de botoșei pentru bebelușii care nu merg. Ghetutele sunt realizate manual din piele naturală 100%, netratată, moale și respectă recomandările medicale și principiile mersului desculț, fiind recomandate și chiar indicate de către ortopezi pentru primii pași, fiind disponibile de la 11 cm interior pana la 16,2 cm interior!

Talpa pentru ghetuțele de iarnă este realizată din același material cauciucat flexibil la exterior, de această dată cu o grosime de 4,5 mm, alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi, respectiv căptușeală de lână 5 mm la interior, branț din burete antisoc și tălpic de piele un strat de 1,4 cm suficient de gros pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului!

Pentru ca am optat pentru materiale cât mai naturale am ales sa lucrăm cu furnizori care ne garantează că tăbăcirea blăniței se realizează prin procedee tradiționale vechi, nontoxice, există astfel posibilitatea ca blănița să aibe un miros fin, specific, natural. Vă rugăm să considerati faptul că, deși ghetuțele noastre sunt rezistente în mod natural la umiditate, ele nu sunt 100% impermeabile și pot deveni îmbibate după ore prelungite în condiții de zăpadă. Deși ghetuțele noastre sunt pantofi de joacă excelenți, nu sunt proiectate pentru aventuri extinse în climă severă sau umedă.

Proiectat și realizat manual în Mrenesti, VL România

Tabel Mărimi Barefoot Clasic

 

MARIME

LUNGIME( CM INTERIOR)

17

11,5 cm

18

12 cm

19

12,5 cm

20

13 cm

21

13,5 cm

22

14 cm

23

14,5 cm

24

15 cm

25

15,5 cm

26

16,2 cm

27

16,7 cm

 

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Marime

, , , , , , ,

Sex

,

tip picior (latime)
X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.