Ghete barefoot adulti îmblănite Fell Free

475,00lei

Realizate din piele premium de cea mai buna calitate și captușite  cu blana naturala  pe toată suprafața interioară – fell feminine sunt alegerea santoasa pentru care picioarele tale iti vor multumi in tot sezonul rece.

Cea mai flexibilă talpă exterioară din cauciuc vegan eco 100% cu grosime de 4,5 mm .

Închiderea cu siret  pentru eleganta  si asjutsare perfecta.

Fell feminine va deveni in mod cert perechea ta  preferată care îți va reda garantat si complet senzația de confort, flexibilitate precum mersul desculț pastrând in acelasi timp gratia si feminitatea.

 

Ghid mărimi
Timpul de expediere pentru comanda este de 6 - 9 zile lucratoare
SKU: 400-GHE Categorii: ,

In  ghidul de marimi  sunt prezentate dimenisunile utile pentru modelele standard.

Daca ai un picior mult mai ingust poti opta pentru  talpa mai ingusta cu 0,5 cm sau daca ai un picior  mai lat recomandam sa optezi  pentru alternativa extra lat la care se adauga 0,5 cm latime la marimile de mai jos. Atat in alternativa ingust cat si extra lat produsele vor fi realizate la comanda prin urmare  termenul de livrare poate creste cu 3-5 zile lucratoare si nu vei avea optiunea de a schimba sau returna produsul.

Alegerea mărimii încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect.  Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu insuți ai pantofi cu numere diferite care îți vin).

Înainte de a lansa comanda in calcul urmatorele:

1. cu ce va purta copilul incaltamintea – cu sau fara sosete – si sa faci masurarea in functie de acest lucru. In cazul sandalelor si al balerinilor vei face masurarea cu piciorul gol insa atragem atentia ca este mai greu astfel, deci recomadam o sosesta foarte subtire!

2. Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu mimim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor.

3.Incearcă 2 modalitati diferite de masurare pentru a te asigura ca lansezi corect comanda!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! 

 

Măsurarea corectă

pentru ușurintă am pregătit un video care sa-ti arate pas cu pas cum să masori

Creionează pe o coala de hartie conturul piciorului copilului (degetele sa fie întinse). Conturul este exact unde atinge piciorul coala astfel incat nu se vede linia conturului când piciorul este jos dar nu desena copilul pe picior! Foloseste rigla pentru a trasa o linie paralela din punctul cel mai inalt al degetului pana la calcai si noteaza dimensiunea in cm pe o foaie de hartie.

Masurarea copilului activ :)

Stiu, din proprie experienta, ca nu va sta sa-i masori amprenta talpii motiv pentru care te sfatuiesc sa-i lipesti calciul de un perete si marcheaza usor punctul in care degetul cel mai lung atinge podeaua. Masoara distanta intre perete si punctul cel mai inalt al degetului marcat anterior.

Verifica rezultatul masuratorilor cu  lungimea incaltamintei actuale (daca exista).

Masora cu un cm la interior incaltamintea actuala ( de preferat incaltamintea inchisa in fata la degete pentru ca sandalutele deschise in fata sunt mai mari decat piciorul). Atentie masuratoarea se face cu un metru de croitorie (nu ruleta) din varful degerului pana la calcai. Noteaza dimensiunea la milimetru. Daca pantofii ii vin fix atunci aduagam minim 0,5 cm.Atenție, pantofii barefoot,fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare. 

Sole

Marime

, , , , , ,

tip picior (latime)
Culoare
X
  • Cont nou
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.