Modalitati de livrare

Transport

Modalitati de livrare

Transportul produselor se poate realiza prin curier la nivel national si international prin Posta Romana

Pentru trasnportul prin Fan courier, la nivel national, taxele suntȘ

Transport standard: 12clei*

Transport cu plata ramburs:18lei

Pentru comenzi peste 270 lei cu plata online transportul este gratuit la nivel national!


*atentie! in unele localitati se platesc taxe pentru km suplimentari de1leu tva/ km sau puteti opta pentru ridicare dintr-un punct Fan Courier!

 

Ai dificultati in lansarea unei comenzi? Apeleaza-ne (link catre numar 0760301040) si te vom consilia telefonic!


In cat timp ajunge coletul meu?


In medie, livram marea majoritate a coletelor in 1-4 zile lucratoare insa te sfatuim sa lansezi comanda cu 2 saptamani in avans pentru ca orice intarziere de materii prime, customizare sau perioade afomerate ale anului pot  prelungi timpul de livrare pe care ni-l propunem. Dupa cum stii toti pantofii nostri sunt realizati manual!

In mod normal avem cea mai mare parte din colectia anuala, disponibila spre livrare insa nu intotdeauna fiecare marime  pentru toate modelele.

Daca iti doresti o pereche personalizata adauga la termenul standard de livrare 1-4 zile (poate mai mult in tipul perioadelor de deschidere acreselor/ gradinitelor sau sezonul sarbatorilor).

Daca ai o urgenta si iti doresti o pereche anume te rugam sa ne contactezi pentru a-ti confirma ca putem livra cat mai repede modelul si marimea de care ai nevoie! Unele modele se realizeaza intr-un timp mai indelungat decat altele – ex. Perechile personalizate cu nume, modelul de ghetuta cu talpa!

Pentru transportul international

TiMMO livreaza catre toate tarile din Uniunea Europeana si in afara acesteia unde furnizorul ofera aceasta posibilitate!

Te rugam sa iei in calcul un termen de livrare intre 3-4 saptamani pentru livrari extracontinentale.

Este important sa intelegi ca  tu vei suporta toate taxele de import, vamale aferente coletului transmis!