pantofi-mers descult-interior-exterior-promo-rosu alb

Pantofi mers desculț Catchy Red

119,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs rosu,alb
Materiale Folosite Piele nappa la exterior - Captuseala de piele la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic cauciuc
Vârsta recomandată 0-6 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Această secțiune include produse promoționale în ediție limitată!

Gama In&Out combină talpa ultraflexibiliă a pantofilor de exterior cu pielea nappa moale a pantofilor de interior răspunzand astfel solicitărilor de a lansa un pantof cu piele ultra moale, captuselă fină și talpă de cauciuc flexibil  care poate fi utilizat atât la interior cât și la exterior.

Recomandati în special pentru primii pasi, pantofii din gama In&Out oferă senzația completă și reală de mers desculț dar protejează piciorusele celor mici de suprafetele reci si alunecoase.

Formatul este încăpător

Chiar și pentru copiii cu piciorușe late dar se așează foarte bine și pe piciorușele înguste datorită prinderii cu scai la nivelul gambei!

Pantofii sunt realizați din piele nappa la exterior

Caracteristic categoriei este pielea moale, căptușeală din piele fină  "tip căprioară"  iar talpa este formată din 4 straturi: căptușeală interior, burete de 3 mm, strat de piele și talpă aplicată cauciuc svig de 3 mm. 
Produsele se realizează la cerere în limita disponibilității materialelor.

Culori si Materiale
Culoare Produs rosu,alb
Materiale Folosite Piele nappa la exterior - Captuseala de piele la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic cauciuc
Vârsta recomandată 0-6 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie