ghetute-imblanite-mers-descult--red galaxy

Ghetuțe Mers Desculț Îmblănite Red Galaxy

193,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs Bleumarin, rosu
Materiale Folosite Piele premium import Italia Talpă cauciuc SVIG 3mm Dublate cu blană naturală de miel
Vârsta recomandată 0-2 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Red Galaxy este ghetuța care răspunde preferitelor  băieților la primii pasi și  toddlerilor din gama mers desculț căptușită integral cu o blană autentică de miel!  

Această versiune completează perfect gama mers decsulț si principiile de bază ale colecției prin faptul că

- Respectă recomandarile expertilor ca în primul an de mers copilului să i se ofere pe perioada de iarnă ghetuțe în detrimetrul cizmelor,  Citeste aici mai multe pe acest subiect

- Redă senzatia de mers descult- calapod lat și cusături la exterior - lănsând piciorul liber

- Extrem de ușoare, cântărind aprox. 150 grame pentru măsura 12,5 cm interior, putând fi astfel utilizate și pe post de botoșei pentru bebelușii purtati sau in carucior ( aici este necesar sa ne notifici inainte pentru a pune talpa exclusiv din piele- si reduce costul total)

- talpa antiderapanta si flexibila destinata primilor pasi

- Protectie termică -căptușeala din blană de miel oferă o izolare perfectă pentru cel mic, stfel ghetuța este cea mai sigură alternativă pentru primii pași în zăpadă sau în zielele geroase, purtată de către copiii care stau în sisteme de purtat sau plimbați în cărucior.

- Ușurință în incaltare și fixare datorită velcroului rezistent 

- calapod lat - putând fi incalțată astfel atât picioruțe pufoase datorită modelului încăpător cât și picioruțe mai subtiri!

Cu ce vine in plus modelul Red Galaxy este  faptul ca partea din fata a ghetutei este din piele intoarsa rezistenta la julituri- infrumusetand astfel gehtuta atat din punct de vedere estetic dar  ajutînd și la pastrarea acesteia in stare impecabilă un timp mai indelungat.

Este caracteristic ghetutelor Timmo faptul că sunt închise complet înainte de a fi lipită talpa antiderapantă, astfel că pot fi utilizate pe sol umed însă, fiind o încălțăminte care are cusături, nu se recomandă a fi purtată prin bălti/ nămeți de zăpadă (unde doar cizmele de cauciuc fac față) cu toate ca unii copii le utilizează cu succes și astfel!

Talpa pentru ghetuțele de iarnă este realizată din același material cauciucat flexibil la exterior, de această dată cu o grosime de 4,5 mm, alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi, respectiv căptușeală de lână 5 mm la interior, branț din burete antisoc și tălpic de piele un strat de 1,4 cm suficient de gros pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului!

Pentru ca am optat pentru materiale cât mai naturale am ales sa lucrăm cu furnizori care ne garantează că tăbăcirea blăniței se realizează prin procedee tradiționale vechi, există astfel posibilitatea ca blănița să aibe un miros fin, specific, natural.

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă care permite schimbarea gratuită a primei perechi. Considerând că urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :) Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii talpii poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi de numere diferite care îți vin).

Recomandăm ca lungimea încălțămintei la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor!
Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului!
Atenție, ghetutele mers desculț fiind cusute la exterior și având căptusela groasă de lână lungimea tălpii exterioare este cu 2 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior.

Sfatul producătorului este purtarea alernativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Culori si Materiale
Culoare Produs Bleumarin, rosu
Materiale Folosite Piele premium import Italia Talpă cauciuc SVIG 3mm Dublate cu blană naturală de miel
Vârsta recomandată 0-2 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie