Livrarea produselor în România:

Livrarea din atelierul Timmo se face prin Fan Courier, la adresa de livrare indicată de client în comandă.

Termenul de livrare este calculat din momentul ridicării comenzii de la Timmo.  În cele mai multe dintre cazuri livrarea se face a doua zi lucrătoare ulterioară ridicării coletului însă durata poate varia între 1și 3 zile lucrătoare, în functie de volumele gestionate de Fan Courier.

Livrarea produselor se face de luni până vineri, de regulă în în intervalul 09.00-18.00 și, din acest motiv, te rugam sa ne specifici  la sectiunea adresa livrarea locația unde veti fi în acest interval de timp (serviciu, acasă, etc.).

Livrarile  solicitate în zilele de sâmbătă sunt posibile numai cu achitarea unui tarif suplimentar de 10 lei.

Nu se realizază livrari duminica, pe perioada sarbatorilor legale și zilelor nebancare.

Momentul în care Timmo expediază comanda este notificat prin e-mail prin schimbarea statusului comenzii în Expediată. Termenul de procesare al comenzilor diferă în funcție de produs și poate fi de 1-4 zile lucrătoare pentru produsele de linie și până la 12 zile lucrătoare  pentru produsele personalizate. Daca ai o urgentă și doresti o livrare rapidă te rugam sa ne scrii imediat după lansarea comenzii pe [email protected] și vom depune toate eforturile pentru ca produsul dorit să ajungă în timp util.

Livrarea este gratuită, fără costuri sau taxe suplimentare pentru comenzi a căror valoare depaseste suma de 300 de lei cu conditia ca destinatia sa fie în aria de acoperire Fan Courier. Daca destinatia nu se află în zona de acoperire și pentru comenzile care nu se află în aria de acoperire fan courier se percepe o taxă pentru km suplimentari de 25 RON.

Pentru comenzile livrate pe teritoriul României și a căror valoare este mai mică de 300 de lei, se va percepe o taxă de livrare de 18 lei dacă destinația se află în aria de acoperire Fan Courier. Daca destinația nu se află în zona de acoperie fan courier atunci, la aceasta taxă se va adauga taxă pentru km suplimentari de 25 RON.

În caz de nemultumiri față de serviciile de livrare ale firmei de livrări partenere contactați-ne la [email protected]. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de întărzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamităti, manifestări de stradă sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Timmo nu va plăti despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Livrarea în perioada campaniilor

În cazul campaniilor promotionale tip Black Friday sau în perioadele de vârf sezonier, sau cea a sărbătorilor  durata de livrare poate creste până la 7 zile. Numarul mare de comenzi poate genera întărzieri de livrare.

Refuzul recepției unui colet

Vă reamintim faptul că până la momentul expediției coletului puteți oricând anula comanda lansata direct din cont ( cu excepția produselor personalizate realizate la comanda).

Refuzul primirii și achitării coletului către firma de curierat va presupune returnarea coletului către Timmo și achitare a costurilor tur retur de către expeditor. În această situație, refuzul nejustificat va fi considerat reavoință din partea clientului, acesta urmand sa fie înregistrat in baza de date a companiei ca si client cu risc ceea ce presupune refuzarea comenzilor viitoare. Singura modalitate prin care Clientul cu risc mai poate avea comenzi acceptate de către Timmo este după achitarea integrală a prejudiciului de reprezentând costurile tur retur pentru coletul neacceptat și sub contiția ca toate comenzile să fie realizate cu plata în avans ( cont sau online).

Modalitătile de plată

Clientul poate efectua plata prin oricare din modalitățile prezentate mai jos

1. Ordin de plată   

Plata prin ordin de plată este modalitatea pe care o încurajăm și care ne premite sa eficientizăm costurile cu furnizorii.  În momentul plasării comenzii alegeți metoda de plata transfer bancar urmând ca după plasarea comenzii sa primiti detaliile bancare pentru plată. În urma confirmării plătii produsele vor fi expediate.

2.  Plata cu cardul online 

Plata online se poate realiza prin card bancar cu ajutorul procesatorilor de plăti autorizati Eu plătesc sau Viva wallet.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizataăa procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigură tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  • “3-D Secure” asigură în primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
  • Timmo nu pastreaza/salveaza nicio informatie legata de cardul dumneavoastra.
  • Se pot efectua plăti online cu cardul (personal sau al firmei).
  • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD
  • Nu se percepe nici un comision suplimentar clientului pentru tranzactii.
  • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:
  • codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fără spatii);
  • data de expirare;
  • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta.
  • în unele situatii codul de Securitate solicitat de banca emițătoare a cardului (pe care-l primiti pe telefon sau token)

3. Numerar, la livrare (doar pentru expedieri pe teritoriul României)

 În perioada imediat următoare nu încurajăm tranzactiile cash.

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării.

Achitarea la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat.

Livrările internaționale

Comenzile internaționale se expediază  utilizând serviciile a 2 campanii de curierat

 Gls Courier– pentru transport rutier la nivel EU

 DHL Courier– pentru transport aerian la nivel mondial.

 Costul livarii și termenul de livrare este stabilit și va fi calculat automat de  la momentul selectării țării de destinație și a codului postal.

La comenzile internaționale vă rugăm să luați legătura cu banca dvs. pentru a vă informa cu privire la comisioanele bancare percepute pentru tranzacțiile prin ordin de plată sau card, întrucât acestea cad în sarcina dvs.

  Reamintim faptul ca  menționarea corectă și completă a adresei, mai ales în situatia expedițiilor internationale este o obligatie a clientului și reîntoarcerea coletului datorată lipsei acurateții sau datelor incomplete va duce la imposibilitatea de livrare sau la costuri suplimentare generate de reîntoarcerea coletului, costuri, care, vor cădea în sarcina cumpărătorului.