pantofi-interior-blue-angel

Pantofi de interior Blue Angel Fit Mas. 26-30

103,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs roz, bleu si alb
Materiale Folosite Piele Nappa la exterior - Captusela de piele la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic piele tip velur
Vârsta recomandată 0-6 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Pantofii de interior au caracteristic talpa ultraflexibiliă, realizată din piele întoarsă velur și sunt recomandați a fi purtați acasă, la grădiniță, în vizite și chiar la locurile de joacă!

Sunt pantofii care oferă senzația completă și reală de mers desculț dar protejează piciorusele celor mici de suprafetele reci, alunecoase sau de microbi! Garantat merită să-i porți în geantă oriunde deoarece sigur ai nevoie de ei peste tot!

Formatul este încăpător

Chiar și pentru copiii cu piciorușe late dar se așează foarte bine și pe piciorușele înguste datorită prinderii cu scai la nivelul gambei!

Pantofii sunt realizați din piele nappa la exterior

Caracteristic acesteia fiind rezistenta la umezeala si murdarire, căptușeală din piele fină de porc "tip căprioară" cum o mai denumim, iar talpa este formată din 4 straturi: căptușeală interior, burete de 3 mm, strat de piele și talpă aplicată de piele întoarsă velur (culoarea velurului poate diferi față de culorile prezentate în poze), oferind astfel protectie cât mai mare față de solul rece și trecând cu brio testele podelelor ude de la baie.

De ce sunt acești pantofi speciali?

Denumiți la nivel international "prewalkers", ceea ce au caracteristic acești pantofiori minunați este talpa extrem de moale care permite ridicarea pe varfuri a copilului - practic lăsandu-le celor mici libertate completă în mișcări.

 Colectia 2020 vine cu ajustari semnificative in sensul in care masurile mari au fost reproiectate, talpa fiind perfect ajustata dezvoltarii piciorului copilului iar spatel pantofului ajustat pentru a se fixa mai corect pe un piciorus care deja s-a format.

Important!

Această încălțăminte poate fi purtată ocazional și la exterior (dacă solul este uscat) și este foarte indicată în etapa de acomodare cu mersul - respectiv în perioada 8-12 luni, în funcție de dezvoltarea individuală a fiecăruia.

Culori si Materiale
Culoare Produs roz, bleu si alb
Materiale Folosite Piele Nappa la exterior - Captusela de piele la interior - Talpa din 4 straturi: captusela,  burete, piele si talpic piele tip velur
Vârsta recomandată 0-6 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie