pantofi-barefoot_Candy

Pantofi Barefoot Candy

149,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs roz, grena
Materiale Folosite Piele premium la exterior - captusela din piele certificata fara crom la interior - talpa din cauciuc antiderapant aplicatie- nasture din lemn pictat ( ipictura poate fi usor diferita fata de imaginea prezentatata)
Vârsta recomandată 0-5 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Nimic nu se compară cu senzația de mers desculț în…iarba moale! Pare imposibil de experimentat de către copiii nostri acest sentiment, mai ales în mediul urban sau chiar și în cel rural din cauza vremii, a terenului înțepător, a căpușelor sau a parcurilor asfaltate. Cu pantofii mers decult Timmo se poate! Pentru că sunt o proiectați cu o talpă în 4 straturi cu burete spongios și talpa exterioară cauciu extrem de flexibilă, care rezistă la apă, este antiderapantă și foarte potrivită pentru mersul la exterior (pot fi utilizați și la interior)! Modelul are încorporat sistemul de închidere cu baretă pentru a oferi o senzație de stabilitate chiar dacă mărimea este usor mai mare (vezi aici recomandarea privind alegerea mărimii) dar mai ales o independență totală a copilului privind încălțatul încă de la cele mai fragede vârste datorită scaiului! Atenție prima pereche de pantofi va reprezenta o noutate pentru cel mic și acesta ar putea fi extrem de încântat de sunetul velcroului! Te încurajăm să-l lăsi să testeze, va rezista :)

Din ce sunt realizati și cum trebuie să vină pe picior?

Pantofii mers desculț pentru primii pași pentru exterior sunt realizați din piele premium groasă, certificată conform normelor CE, extrem de moale, pentru o senzație maximă de confort, căptușelă naturală tăbăcită la cele mai înalte standarde, cu respectarea nivelului minim posibil de substanțe chimice impus de Uniunea Europeană. Având talpa exterioară din cauciuc gumă de 3 mm, pantofii mers desculț Timmo pot fi folosiți și pe suprafețe umede însă aceștia nu sunt cusuți pe laterale, partea din față și cea din spate a pantofului nefiind complet unite, pentru a oferi o flexibilitate sporită modelului, prin urmare nu vă recomandăm să-i utilizați pentru mersul prin ploaie sau bălți! Pantoful se asează pe picior așa cum se așează papucii de casă ai adulților, usor lărguț mai ales în partea din față a degetelor pentru ca cei mici să experimenteze o senzație de ușor și comod!
Pantofii nu au niciun fel de întăritură sau elastic în componența acestora iar caracteristica principală este că se formează pe piciorul copilului! Talpa are 4 straturi de la interior spre exterior astfel căptușeală premium fără crom, burete, braț din piele naturală cusut și la exterior cauciuc antiderapadat de 3 mm. Cele 4 straturi ale tălpii formează o talpă cu o grosime de aprox. 1 cm care asigură protecția celui mic de solul rece chiar și într-o toamnă târzie! Pantofii mai sunt cunoscuți și asemănați cu pantofii vestitului personaj din desene animate Mikey Mouse datorită formei lor ușor mai late în partea din față! Forma permite celor mici să-și țină degetele libere, să simtă solul și să-și găsească centrul de greutate în primele luni de mers, ramânând și ulterior o alternativă foarte bună de pantof confortabil până la cele mai mari mărimi disponibile!

Când și cine îi poate purta?

Pantofii mers desculț sunt recomandați a fi purtați la exterior în marea majoritate a anului, de la începutul primăverii până toamna târziu, de către copiii aflați la primii pași până în jurul vârstei de 4 ani. Modelul este disponibil până la 17,5 cm interior însă, la cerere, realizăm și măsuri mari pentru școlari și adulți! Fiind atât de usori, aprox. 80 grame (greutate măsurată pe dimensiunea de 13 cm interior), pantofii pot fi cu succes purtați și de către bebeluși în sistemele de purtat, nefiind o încărcătură prea mare pentru mămici care pot cu ușurință să-i lase jos când acestia doresc.

Personalizare

Pantofii pot fi personalizați, la solicitare, în orice paletă de culori și cu orice altă aplicație, pot fi realizați în orice mărime în afara listei standard dar și personalizați cu numele purtătorului. În cazul în care optați pentru o pereche personalizată aveți în vedere faptul ca aceasta nu va fi acceptată spre retur prin urmare este important ca măsura sa fie cea corectă.

Ce spun medicii?

Este cel mai recomandat model de pantof mers desculț la nivel internațional de către medicii ortopezi din întrega lume atât datorită unicității designului cât și datorită flexibilitatii și confortului pe care acesta le dau purtătorului. Pentru mai multe detalii privind recomandările la nivel internațional vizitați secțiunea Clubul mămicilor blog

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă. Considerăm că urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :) Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii tălpii, poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi cu numere diferite care îți vin). Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor. Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului! Atenție, pantofii mers desculț fiind cusuti la exterior, lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Staful producătorului este purtarea alternativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Culori si Materiale
Culoare Produs roz, grena
Materiale Folosite Piele premium la exterior - captusela din piele certificata fara crom la interior - talpa din cauciuc antiderapant aplicatie- nasture din lemn pictat ( ipictura poate fi usor diferita fata de imaginea prezentatata)
Vârsta recomandată 0-5 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie