Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului timmo.ro.Site-ul timmo.ro este operat de societatea S.C. PANTOFI BEBE S.R.L.-D cu sediul în Mrenești, nr. 150, jud. Vâlcea, CUI 35290756, număr Reg. Com. J38/718/2015

Prin completarea formularului de înregistrare de pe timmo.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțămantul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii timmo.ro în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor
  • Participarea la concursuri, promoții
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc)
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea timmo.ro și a terților cu care timmo.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale)
Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe timmo.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar timmo.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email info@timmo.ro