ghetuțe-barefoot- elefant

Ghetuțe Barefoot Elefant căptușeală premium fără crom

190,00 RON

Specificaţii

Masura
Culoare Produs moss
Materiale Folosite Piele premium import Germaia- talpă cauciuc svig 3mm - căptuşeală piele
Vârsta recomandată 0-3 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Ghetuțele mers desculț Timmo sunt perfecte pentru primăverile  si zilele de toamnă capricioase oferind o senzație de moale și lejeritate maximă pentru miscare, neblocând articulațiile gleznei (citeste aici despre mitul susținerii gleznei)!

Din ce sunt realizate și în ce marimi sunt disponibile?

Ghetuțele sunt realizate manual (pentru finalizarea procesului unei singure perechi fiind necesare 4 ore) din piele naturală 100%, netratată, moale și respectă recomandările medicale și principiile mersului desculț, fiind indicate de ortopezi pentru primii pași, fiind disponibile de la 11 cm interior până la 16 cm interior!
Talpa pentru ghetuțe este realizată din același material cauciucat flexibil, ca și cel al pantofilor, alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi respectiv căptușeală la interior, branț spongios din burete antisoc și tălpic de piele un strat cu o grosime de aproximativ 1,2 cm suficient de gros pentru a crea o barieră bună și pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului!
Este caracteristic pentru ghetuțele noastre faptul că sunt închise complet înainte de a fi lipită talpa astfel că pot fi utilizate pe sol umed însă, fiind o încălțăminte care are cusături, nu se recomandă a fi purtată în bălti (unde doar cizmele de cauciuc fac față) cu toate că unii copii le utilizează cu succes și astfel! Pentru un maxim de eficiență puteti adăuga comenzii dvs și branțurile de lână pe care le puteți utiliza spre începutul iernii!

Personalizare

Ghetutele pot fi personalizate, la solicitare, în orice paletă de culori. În situația în care optați pentru o pereche personalizată aveți în vedere faptul ca aceasta nu va fi acceptată spre retur prin urmare este important ca măsura comandată să fie cea corectă. Vă recomandăm ca prima comandă sa fie pe un produs din listă urmând ca de la următoarea să cunosteti mai bine structura mărimilor și să puteti comanda un produs personalizat pe măsura corectă!

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă care permite schimbarea gratuită a primei perechi. Considerând ca urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :)
Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii talpii poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi de numere diferite care îți vin).
Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor!

Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului!

Atenție, ghetutele mers desculț fiind cusute la exterior lungimea tălpii exterioare este cu 1,5 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior. Sfatul producătorului este purtarea alernativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Culori si Materiale
Masura
Culoare Produs moss
Materiale Folosite Piele premium import Germaia- talpă cauciuc svig 3mm - căptuşeală piele
Vârsta recomandată 0-3 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie