ghetute-imblanite-mers-descult-magic-winter-night

Ghetuțe Îmblănite Mers Desculț Magic Winter Night

193,00 RON

Specificaţii

Culoare Produs bleumarin, crem
Materiale Folosite Piele premium import Italia - talpă cauciuc SVIG 3mm - dublate cu blană naturală de miel
Vârsta recomandată 0-2 ani

Opţiuni disponibile

  • Această mărime este disponibilă exclusiv la comandă. Termenul de livrare este de 4-12 zile lucrătoare.
  • Dacă aveți o urgență vă rugăm să ne notificați în scris și vom depune toate eforturile pentru a livra la timp.
  • Atragem atenția că fiind realizat la comandă, produsul nu poate fi returnat. Prin urmare este important ca masura să fie corectă!

Recomandarea experților este ca în primul an de mers copilului să i se ofere pe perioada de iarnă ghetuțe în detrimetrul cizmelor, fiind mult mai greu pentru un începător într-ale mersului să meargă cu cizme mai înalte de gleznă! Acesta este motivul pentru care ghetutele barefoot vin și în alternativa căptușeală integrală din blanită naturală de miel, tăbăcită în Romania la cele mai înalte standarde, completând astfel gama mers desculț pentru tot parcursul anului!

Căptușeala din blană de miel oferă o izolare perfectă pentru cel mic, protecție largă pentru piciorușele copilului, astfel ghetuța este cea mai sigură alternativă pentru primii pași în zăpadă sau, în zielele geroase, purtată de către copiii care stau în sisteme de purtat sau plimbați în cărucior.

Ghetuțele sunt extrem de ușoare, cântărind aprox. 150 grame pentru măsura 12,5 cm interior, putând fi astfel utilizate și pe post de botoșei pentru bebelușii care nu merg.
Ce este caracteristic pentru ghetutele noastre este faptul că sunt închise complet înainte de a fi lipită talpa antiderapantă, astfel că pot fi utilizate pe sol umed însă, fiind o încălțăminte care are cusături, nu se recomandă a fi purtată prin bălti/ nămeți de zăpadă (unde doar cizmele de cauciuc fac față) cu toate ca unii copii le utilizează cu succes și astfel!

Din ce sunt realizate și în ce marimi sunt disponibile?

Ghetutele sunt realizate manual (pentru finalizarea procesului unei singure perechi fiind necesare 4 ore) din piele naturală 100%, netratată, moale și respectă recomandările medicale și principiile mersului desculț, fiind recomandate și chiar indicate de către ortopezi pentru primii pași, fiind disponibile de la 11 cm interior pana la 15,5 cm interior!
Talpa pentru ghetuțele de iarnă este realizată din același material cauciucat flexibil la exterior, de această dată cu o grosime de 4,5 mm, alcătuind astfel împreună cu celelalte straturi, respectiv căptușeală de lână 5 mm la interior, branț din burete antisoc și tălpic de piele un strat de 1,4 cm suficient de gros pentru a proteja copilul de solul rece specific sezonului!
Pentru ca am optat pentru materiale cât mai naturale am ales sa lucrăm cu furnizori care ne garantează că tăbăcirea blăniței se realizează prin procedee tradiționale vechi, există astfel posibilitatea ca blănița să aibe un miros fin, specific, natural.

Personalizare

Ghetutele pot fi personalizate, la solicitare, în orice paletă de culori. În situația în care optați pentru o pereche personalizată aveți în vedere faptul ca aceasta nu va fi acceptată spre retur, prin urmare este important ca măsura comandată să fie cea corectă. Vă recomandăm ca prima comandă sa fie pe un produs din lista urmând ca de la urmatoarea să cunosteti mai bine structura mărimilor și să puteti comanda un produs personalizat pe măsura corectă!

Cum alegem măsura potrivită?

Dimensiunea încălțămintei, în special online, nu este un proces perfect. De aceea avem o politică de schimb prietenoasă care permite schimbarea gratuită a primei perechi. Considerând că urmatoarea pereche va fi mai usor de ales fiind doar cu o măsură mai mare :) Deoarece piciorul este tridimensional, orice instrument de măsurare bidimensional, cum ar fi o riglă sau un dispozitiv special de măsurare a lungimii talpii poate doar aproxima dimensiunea adevărată a pantofului. Producătorii își modelează pantofii pe diferite forme de picior, despre care ați auzit sub denumirea de calapod, motiv pentru care s-ar putea ca cel mic să poarte măsura 20 la un producător și 21 la altul (pot paria ca tu isăți ai în dulap pantofi de numere diferite care îți vin).

Recomandăm ca lungimea pantofului la interior să fie cu maxim 0,5 mm mai mare decât talpa copilului măsurată conform instrucțiunilor!
Vă rugăm să citiți indicațiile despre măsurarea corectă a copilului și să alegeți măsura cea mai apropiată de talpa copilului!
Atenție, ghetutele mers desculț fiind cusute la exterior și având căptusela groasă de lână lungimea tălpii exterioare este cu 2 cm mai mare decât lungimea utilă a brațului la interior.

Sfatul producătorului este purtarea alernativă a minim 2 perechi per sezon și curătirea încălțamintei după fiecare purtare.

Culori si Materiale
Culoare Produs bleumarin, crem
Materiale Folosite Piele premium import Italia - talpă cauciuc SVIG 3mm - dublate cu blană naturală de miel
Vârsta recomandată 0-2 ani

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: ghetuțe de iarna